cover image of Alt har sin pris

Alt har sin pris

by Thomas Rosenkrands

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Subjects

I en meget nær fremtid, er der kommet i hundredetusindvis af flygtninge og migranter til Danmark. Problemerne tårner sig op og 'godhedsindustrien' dominerer fortsat debatten og vil ikke for alvor erkende, at politikken har slået fejl. Et snarligt formandsskifte får en erfaren politiker fra et af de regeringsbærende partier til at tale om selvtægt - alene for at skabe lidt opmærksomhed omkring sin person og øge chancen for en ministerpost. Opmærksomhed får han. Og snart er der folk, der tager sagen i egen hånd og politiet står med et dobbeltdrab. Gerningsmændene har tråde til den politiske top, som vil gøre alt for at fastholde egen magt og indflydelse.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2016

Format

  • OverDrive Read 392.9 KB
  • Adobe EPUB eBook 392.9 KB

Thomas Rosenkrands (Author)

Bogens forfatter Thomas Rosenkrands er iværksætter. Siden 2013 har han udgivet 3 bøger - de to har han selv skrevet, mens den 3. er skrevet af hans dengang 12 årige datter, Lærke. Nu er han klar med sin næste roman, Alt har sin pris. Når han ikke ...

More about Thomas Rosenkrands
Alt har sin pris
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free