cover image of Què s'ha de fer abans d'estar esperant

Què s'ha de fer abans d'estar esperant

by Heidi Murkoff Author · Laia Font Mateu Translator

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Volen concebre? Planifiquin-se Tot el que necessiten saber per preparar-se per a un embaràs i un nadó tan sans com sigui possible. Descobreixin trucs pràctics, estratègies efectives i consells plens d'empatia dissenyats per ajudar-los a buscar el nadó dels seus somnis amb major rapidesa. Aprenguin com posar-se en forma per a la concepció, quins aliments afavoreixen la fertilitat, quins hàbits haurien d'abandonar i quins haurien de cultivar, com enfocar el sexe per aconseguir la concepció (des de l'hora fi ns a la postura i els preparatius) i quan cal buscar ajuda per concebre. El llibre inclou un pla de fertilitat perquè puguin portar un diari de la seva aventura conceptiva.

Publication Details

Publisher:
Grup 62
Imprint:
Columna CAT
Publication Date:
2014

Format

  • OverDrive Read 3.7 MB
  • Adobe EPUB eBook 3.7 MB

Heidi Murkoff (Author)

Es la autora de la serie de éxito mundial «Qué se puede esperar». Elegida por la revista Time como una de las cien personas más influyentes del planeta, Murkoff concibió la idea del presente libro durante su primer embarazo, cuando no hallaba resp...

More about Heidi Murkoff
Què s'ha de fer abans d'estar esperant
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free