We want your feedback!
Click here
cover image of De Facebook politici en de traditionele politici.

De Facebook politici en de traditionele politici.

by Wael El-manzalawy Author · Paula Hendrayani-Paulissen Translator

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Voorwoord De wereld zag miljoenen Arabieren op de revolutionaire pleinen demonstreren. Een revolutie die op Facebook en Twitter begon. Zoals op bijvoorbeeld "We zijn allemaal Khaled Saeed pagina." Zij waren het die de eerste demonstratie in de Egyptische revolutie organiseerde.
Dit boek is een poging om het fenomeen van de Facebook-politici in het Midden-Oosten te analyseren. Mijn ervaring als Facebook-politicus gaf me de kans om het fenomeen van binnenuit te analyseren en te bekritiseren.
Facebook is niet alleen een medium dat sommige politici gebruiken om hun idee├źn te verspreiden. Het is een virtuele wereld die haar banden met de werkelijke wereld heeft. We worden nu met een zeer belangrijke vraag geconfronteerd: Zijn de Facebook politici virtuele of feitelijke politici? U kunt het antwoord tijdens het lezen van dit boek vinden, maar u moet begrijpen dat de Facebook-politici zich tussen twee werelden verplaatsen: de virtuele wereld en de werkelijke.
Misschien hadden de grondleggers van Facebook niet verwacht dat de Facebook-pagina's effectief genoeg zijn om revoluties tot stand te brengen. De grondleggers van Facebook zetten de zaden die de Facebook-gebruikers lieten groeien tot de vruchten van de revolutie konden worden geoogst. De Facebook revoluties waren zeer inspirerend. Vele miljoenen demonstranten protesteerden tegen de tirannie. De tirannie van de heersers in de Arabische wereld was verschrikkelijk, de revoluties waren verbazingwekkend.
De wereld van de Facebook-politici heeft speciale karakteristieken. De vergelijking tussen de Facebook-politici en de traditionele politici is een hele interessante. Een ander probleem dat in dit boek wordt besproken is de toekomst van de Facebook-politici.

Publication Details

Publisher:
Babelcube Inc.
Publication Date:
2016

Format

  • Kindle Book
  • OverDrive Read 62.8 KB
  • Adobe EPUB eBook 62.8 KB
  • Open EPUB eBook 61.2 KB

Wael El-manzalawy (Author)

Over de auteur Wael El-Manzalawy is een in 1973 geboren Egyptische auteur. Hij studeerde af aan de Engelse afdeling van de Faculteit der Letteren en behaalde zijn postuniversitair diploma aan de Faculteit Educatie. Hij studeerde af aan een institu...

More about Wael El-manzalawy
De Facebook politici en de traditionele politici.
Copy and paste the code into your website.