cover image of DATEN

DATEN

De wereld van een chattende en datende moeder.

by Moonlove

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Moonlove is een dertigjarige vrouw die net voor de tweede keer moeder is geworden. Ze voelt zich niet gelukkig en wil niet met haar huidige man Gert oud worden. Ze is financieel afhankelijk maar is toch vastbesloten te gaan LOSBREKEN. Ze krijgt interesse in de computer en meldt zich aan bij Schoolbank.nl en MSN. Zo komt ze in contact met oude liefdes. Ze schrijft zich in bij datingsites en heeft dagelijks contact via de chat met andere mannen. Ze vindt werk op een laboratorium en probeert met een eigen bedrijfje in gezonde voeding en figuratieklussen geld bij elkaar te krijgen. Daarna vertelt ze haar man dat ze wil scheiden. Na een zwarte periode volgen allerlei dates en spannende seksuele escapades, maar ze wil alleen maar de ware liefde vinden. Als er weer een zomervakantie aanbreekt en veel chatmaatjes op vakantie zijn, gaat Moonlove zelf op zoek via de datingsite naar een match en zo ontmoet ze Dennis. Hij lijkt in alles haar ware liefde, de man van haar dromen, haar happy ending.

Publication Details

Publisher:
novum pro Verlag
Publication Date:
2016

Format

  • Kindle Book
  • OverDrive Read 319.9 KB
  • Adobe EPUB eBook 319.9 KB

Moonlove (Author)

Daten - op zoek naar een happy ending ;- is het debuut van de in 1969 in de Haarlemmermeer geboren Moonlove. Dit is haar pseudoniem. Ze is moeder van twee kinderen die houdt van uitstapjes maken en fotograferen. Ze is volgens eigen zeggen tot dit ...

More about Moonlove
DATEN
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free