Meet Libby. Learn more here
We want your feedback!
Click here
Cover Image

Will Grayson, Will Grayson

Young Fiction

by John Green Author · David Levithan Author

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Subjects

Într-o seară înghețată, în cel mai neașteptat loc din Chicago, doi adolescenți – având amândoi numele de Will Grayson – sunt pe cale să-și intersecteze pașii. Pe măsură ce lumile lor intră în coliziune și se împletesc, cei doi Will Grayson descoperă că viața îi poartă în direcții noi și surprinzătoare: aventuri romantice și punerea în scenă a celui mai de succes musical din istoria liceului.

Amuzantă, dinamică și emoționantă, „coproducția" semnată de John Green și David Levithan debordează de sensibilitate și umor – un regal pentru fanii din întreaga lume!

Will Grayson, Will Grayson a intrat direct pe locul 3 în lista de bestseller young fiction New York Times, fiind prima carte cu personaje gay inclusă vreodată în listă.

O poveste plină de adrenalină despre iubirea adolescentină, revoltă, furie, suferință și prietenie, condimentată cu doze generoase de comedie. – Booklist

Rezultatul colaborării dintre doi maeștri ai literaturii pentru adolescenți: un roman savuros. – School Library Journal

O poveste de dragoste efervescentă, care îmbină magistral situațiile ridicole cu cele realiste. – Kirkus Review

„puteam să petrec ore întregi punând la cale o anume dorință – și, de fiecare dată, mă loveam de un zid impenetrabil de indiferență totală. fie că era vorba despre un hamster sau ca maică-mea să nu mai plângă – sertarul de șosete era deschis și eu stăteam în spatele raftului cu jucării, cu trei supereroi într-o mână și o mașinuță în cealaltă. nu mi-am dorit niciodată ca totul să fie mai bine – numai un singur lucru să fie mai bine. și niciodată n-a fost. așa că până la urmă m-am dat bătut. mă dau bătut în fiecare zi.

dar nu și cu isaac. mă sperie câteodată. că-mi doresc să meargă."

Publication Details

Publisher:
PublishDrive
Imprint:
Trei
Publication Date:
2015
Series:
Young Fiction

Format

  • Kindle Book
  • OverDrive Read 772.3 KB
  • Adobe EPUB eBook 772.3 KB
Will Grayson, Will Grayson
Copy and paste the code into your website.