cover image of Tot això ho faig perquè tinc molta por

Tot això ho faig perquè tinc molta por

Premi Mercè Rodoreda 2015

by Empar Moliner.

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Només algú amb l'instint narratiu, l'agilitat i l'humor d'Empar Moliner podia haver escrit un llibre com Tot això ho faig perquè tinc molta por, una joia literària que commou i diverteix el lector del principi al final. Les dificultats d'afrontar l'absurd, de viure sense por i d'estimar sense fer mal són tractades amb tanta lucidesa com sarcasme. Les dues mares de l'escola que fan running pel bosc, el presentador que vol lligar-se l'entrevistat, la por que un fill prengui mal, la parella que ja no riu, l'esnobisme gastronòmic i tantes neurosis quotidianes apareixen en aquest llibre brillant. Pocs escriptors retraten tan bé la nostra època com Empar Moliner.

Publication Details

Publisher:
Grup 62
Imprint:
Proa
Publication Date:
2016

Format

  • OverDrive Read 240.5 KB
  • Adobe EPUB eBook 240.5 KB

Empar Moliner. (Author)

Empar Moliner (Santa Eulàlia de Ronçana, Barcelona, 1966) es escritora y periodista, y colabora en varios medios de comunicación catalanes. Se dio a conocer con la compilación de relatos L'ensenyador de pisos que odiava els mims (1999, «El enseñad...

More about Empar Moliner.
Tot això ho faig perquè tinc molta por
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free