cover image of Liefde en aandacht doen wonderen

Liefde en aandacht doen wonderen

by Johanna Lime

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Cadi ervaart stress bij haar werk in de ouderenzorg. De toestand wordt er niet beter op, er is steeds minder personeel. Cadi ziet vreemde dingen gebeuren. Ze begint haar werk te haten. Ze gaat tijdens haar lunchpauze de tuin in om te overdenken waarvoor ze ook al weer in de zorg wilde werken. Dan komt ze bij de vijver en belandt in De Droomtijd bij de Ngadjuri Aboriginals in Australiƫ. Daar beleeft ze een avontuur met twee jagers die een heks en twee wilde honden moeten verslaan. Cadi beleeft een spannend avontuur en leert een wijze les.
Dit verhaal is een combinatie maatschappijkritiek, inspiratie uit een tekening en een bewerkte Aboriginal mythe. Johanna Lime heeft door de woestijn van Australiƫ gereisd en daardoor is dit verhaal ook gestoeld op haar eigen reiservaringen.

Publication Details

Publisher:
Johanna Lime
Imprint:
Smashwords Edition
Publication Date:
2015

Format

  • OverDrive Read 377.4 KB
  • Adobe EPUB eBook 439.5 KB

Johanna Lime (Author)

Johanna Lime Marjo Heijkoop en Dinie Boudestein schrijven sinds hun kindertijd samen dagboeken van personages. Hun voorliefde voor fantasy en sciencefiction ontwikkelde zich tot het bouwen van een eigen fantasiewereld. In 2011 besloten ze samen om...

More about Johanna Lime
Liefde en aandacht doen wonderen
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free