We want your feedback!
Click here
cover image of om plantespirer

om plantespirer

Leg og lær

by Niels Silfverberg Author · Hanne Andersen Author

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Serien LEG OG LÆR er udarbejdet som en del af projektet "Økologi i børnehøjde", i Det økologiske Inspirationshus på Frederiksberg. Projektet var delvist finansieret af Velux Fonden. Projektet udviklede børns handlekompetence omkring økologi og bæredygtighed, og var særligt målrettet 0. – 4. klassetrin, og undervisningen i faget Natur og Teknologi, hvortil de var godkendt af Undervisningsministeriet. Med sit innovative, særlige didaktiske design, var projektet en stor succes. Læringshæfterne i serien LEG OG LÆR følger op på idéerne i projektet, og er med til at forankre disse, men kan også benyttes som selvstændigt undervisningsmateriale til de enkelte emner.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Edition:
2
Publication Date:
2016
Series:
Leg og lær

Format

  • OverDrive Read 706.7 KB
  • Adobe EPUB eBook 1.2 MB

Niels Silfverberg (Author)

Niels Silfverberg er freelance uddannelseskonsulent og professionsudvikler, og beskæftiger sig med professionsudvikling, uddannelsesudvikling, didaktisk design, undervisning og projektledelse. Han har en master i professionsudvikling fra AAU, og h...

More about Niels Silfverberg
om plantespirer
Copy and paste the code into your website.