We want your feedback!
Click here
cover image of Gråtider

Gråtider

by Linda Andersson

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Inom en snar framtid står jorden beredd att möta sitt dystra öde, ett öde vi människor varit med om att skapa. Den ena naturkatastrofen efter den andra vittnar om att undergången kommer lite närmre för varje dag som går. Jorden är överbefolkad och svälten har nått nya höjder, inget land går längre skyddat. Något måste alltså göras, snabbt. En världsregering tillsätts och förhoppningarna är stora. Men istället blir detta början på en ny sorts människoförföljelse, dolt under allsköns bortförklaringar och lögner. Snart står mänsklighetens sista gnutta hopp till små underjordiska motståndsrörelser som genomskådat den egensinniga regeringen. Men hur ska de finna bevis? Och är det kanske redan för sent?

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Edition:
1
Publication Date:
2015

Format

  • OverDrive Read 690.7 KB
  • Adobe EPUB eBook 690.7 KB

Linda Andersson (Author)

Linda Andersson, född 1981, är född och uppvuxen i den lilla staden Eslöv. Hon har alltid drömt om att bli författare och Gråtider är den tredje bok hon skrivit. Hon är utbildad personalvetare med inriktning mot psykologi och har även läst genusps...

More about Linda Andersson
Gråtider
Copy and paste the code into your website.