cover image of Nijn zit vast

Nijn zit vast

by Francois Keyser Author · Debbie Verschueren Translator

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
In dit verhaal van "De Junglies" raakt Nijn vast te zitten in een boom. Zijn vrienden proberen een manier te vinden om Nijn weer naar beneden te halen.
Lees het volledige verhaal om te weten te komen hoe Nijn vast kwam te zitten. Zullen zijn vrienden erin slagen om hem naar beneden te krijgen?
Dit verhaal uit "De Junglies"-reeks leert jonge lezers meer over samenwerken en het effect van de uitvindingen van de mens op de natuur.
Het thema "Eenheid in Diversiteit" wordt vertegenwoordigd in alle boeken van "De Junglies"-reeks via de avonturen van vijf verschillende dieren, die vrienden zijn en samenwerken om hun uitdagingen te overwinnen.
"De Junglies"-boeken zijn ideaal voor jonge lezers om meer te leren over bedreigde diersoorten, omdat elk personage wordt voorgesteld door een dier dat met een bedreigde sub-diersoort. Zelfs konijnen!
"De Junglies" is geïnspireerd door de oudste dochter van de auteur.
"De Junglies"-boeken zijn geschikt voor jonge lezers van 1 tot 7 jaar.

Publication Details

Publisher:
Francois Keyser
Publication Date:
2018

Format

  • Kindle Book
  • OverDrive Read

Francois Keyser (Author)

Francois werd geboren in Zimbabwe en groeide op in Zuid-Afrika, nadat zijn familie in 1980 emigreerde. Hij heeft altijd een passie gehad voor het lezen en schrijven van boeken, maar in 2010 liet een succesvolle zakelijke carrière van 20 jaar achte...

More about Francois Keyser
Nijn zit vast
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free