cover image of De verjaardag van Raf

De verjaardag van Raf

by Francois Keyser Author · Debbie Verschueren Translator

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
De vrienden van Raf de giraf gaan een feestje bouwen, maar Raf is niet uitgenodigd. Raf komt dit te weten en is van streek. Waarom zouden zijn vrienden zoiets doen?
In dit boek van "De Junglies"-reeks leren jonge lezers dat het belangrijk is om alle feiten te kennen in plaats van veronderstellingen te maken.
"De Junglies" kinderboeken bevatten telkens een les voor jonge lezers, zodat de boeken een prachtige gelegenheid vormen voor ouder en kind om samen tijd door te brengen. De ouders lezen voor aan hun kinderen en leggen de les uit die in elk verhaal verborgen zit.
De boeken vormen tevens een goede mogelijkheid om jonge lezers te leren over "Eenheid in Diversiteit" dankzij de personages, die worden vertegenwoordigd door verschillende dieren, die vrienden zijn en samenwerken om hun uitdagingen te overwinnen en samen plezier maken.
De boeken zijn ook ideaal om kinderen meer te leren over bedreigde diersoorten, omdat elk personage wordt voorgesteld door een dier met een bedreigde sub-diersoort.
De boeken zijn geschikt voor jonge lezers van 1 tot 7 jaar.

Publication Details

Publisher:
Francois Keyser
Publication Date:
2018

Format

  • Kindle Book
  • OverDrive Read

Francois Keyser (Author)

Francois werd geboren in Zimbabwe en groeide op in Zuid-Afrika, nadat zijn familie in 1980 emigreerde. Hij heeft altijd een passie gehad voor het lezen en schrijven van boeken, maar in 2010 liet een succesvolle zakelijke carrière van 20 jaar achte...

More about Francois Keyser
De verjaardag van Raf
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free