cover image of HCG Tarmrensning

HCG Tarmrensning

Dit grundlag for at fordoble succesen i din stofskiftekur. Hvorfor en stofskiftekur efter en tarmrensning er langt mere vellykket

by Frank Schmidt

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Har du hørt om stofskiftekuren i kombination med HCG? Titusindvis af personer har succesfuldt tabt sig med det i de seneste årtier. Hemmeligheden bag den rige og smukke kur har i lang tid været en succesfuldt metode, som alle kan bruge. Selv du kan komfortabelt og sundt tabe dig. Selv forfatteren, Frank Schmidt, har tabt sig meget takket være HCG stofskiftekuren. Under sit vægttab lærte han grundigt om korrelationerne mellem overvægt, vitale stoffer og diæt. I sin bog forklarer han de første trin for en ideel stofskiftekur. Han rapporterer om de seneste opdagelser i videnskabens navn, ligesom han fortæller om sine egne oplevelser. Dette trin er en rigtig god start til en omfattende HCG stofskiftekur, som Frank Schmidt selv har haft stor succes med.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2015

Format

  • OverDrive Read 498.1 KB
  • Adobe EPUB eBook 498.1 KB
HCG Tarmrensning
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free