cover image of Guds forræderi, Milith

Guds forræderi, Milith

Guds Forræderi

by Monika Andersen

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Milith er blevet sat på en opgave af Lilith, hendes mor og Lucifer, hendes far.Hun skal finde en gammel tekst skrevet af en troldmand, så Lucifer kan bytte plads med Gud. Denne unge pige, Milith, bliver sendt op på jordoverfladen for at starte missionen. Her møder hun en falden engel, som skal hjælpe hende. De to har deres uoverensstemmelser, men de ender alligevel med at samarbejde. Der er dog et problem. Guds ærkeengle har opdaget, at Milith er kommet op til overfladen, og de går i gang med en plan, der skal forhindrer Milith i at finde troldmandens tekst. Denne plan resulterer i en krig mellem englene og dæmonerne, hvor Milith oplever et stort svigt, da hendes mor forsøger at dræbe hende under kampen. Milith er dog ikke ubeskyttet, for da hun var barn, gav Lucifer hende en ulv, som har fulgt hende i tykt og tyndt lige siden. Hun kalder ham Gabriel. Hun forstår Gabriel og han forstår hende. Kampen mellem englene og dæmonerne, og Liliths svigt afslører, at Milith ikke er datter af Lucifer, dæmonernes fader. Lilith har altid været forelsket i ærkeenglen Michael, og hun udnyttede sine stærke kræfter og magi til at påtvinge sig hans kærlighed, og dette skabte Milith. Denne unge pige er derfor halvt dæmon og halvt engel, hvilket skaber et større ragnarok i himlen. Ærkeenglene har i længere tid været i tvivl om Guds dømmekræft, da alt ikke virkede rigtigt, da Lucifer styrtede fra himlen og ned i Underjorden. Ærkeenglene mister tiltroen til Gud, og ønsker i stedet at få deres venner, de faldne engle tilbage til himlen. Men så let bliver det ikke.. Hverken for englene, dæmonerne eller Milith.. "Guds forræderi, Milith" er første bind i en serie.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Edition:
2
Publication Date:
2015
Series:
Guds Forræderi

Format

  • OverDrive Read 364.5 KB
  • Adobe EPUB eBook 364.5 KB

Monika Andersen (Author)

"Guds forræderi, Milith" - er den første bog skrevet af Monika Andersen. Monika er født i 1971 i Danmark. Hun bor sammen med hendes mand og deres tre hjemmeboende børn. Monika har arbejde ved siden af hendes skriveri og for således kun tid til at ...

More about Monika Andersen
Guds forræderi, Milith
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free