We want your feedback!
Click here
cover image of Vargen i Tulisaari

Vargen i Tulisaari

by Sara Önnebo

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
"Vargen i Tulisaari" är en spänningsroman som utspelar sig i finska Österbotten och kretsar kring ett gammalt hus som Sofia och hennes sambo Pekka har köpt efter att ha sett bilder på internet. Pekka är ofta bortrest på grund av sitt arbete och Sofia tillbringar mycket tid ensam. Hon har flera kusliga upplevelser och börjar så småningom försöka ta reda på sanningen om den tragedi som utspelade sig i huset för mer än 100 år sedan. Hon är inte beredd på vilka starka krafter hon har att göra med och kastas in i en skrämmande tillvaro som hon inte vet hur hon ska ta sig ur. Detta är den andra fristående delen i Tulisaari-trilogin.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Edition:
1
Publication Date:
2015

Format

Sara Önnebo (Author)

Sara Önnebo skriver och illustrerar barnböcker och reseböcker för barn samt fantiserar ihop spänningsromaner. För tillfället bor hon på den skånska landsbygden med sin finske sambo och deras två barn. Tidigare har hon bott utomlands i många år, bl...

More about Sara Önnebo
Vargen i Tulisaari
Copy and paste the code into your website.