We want your feedback!
Click here
cover image of Möjliga och omöjliga människor

Möjliga och omöjliga människor

Korta noveller

by Margareta Björndahl

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
I ett tjugotal korta noveller får vi möta människor som annars bara skymtar förbi i vår vardag. Personer som vi inte vet namnet på. Korta möten, ögonblicksbilder, bagateller. Författaren tillåter sig att fantisera om de tankar och känslor som dessa människor skulle kunna tänka och skulle kunna känna. Utgångspunkten är att historiska personer inte är olika oss. Insikten är att vi människor innerst inne, oberoende av vilken tid och miljö vi lever i, är lika. Vår tankevärld skiljer sig inte ifrån andras och så gör inte heller vårt känsloliv. Margareta Björndahl återkommer i sitt författarskap till teologiska analyser. Hon har bland annat skrivit en roman och tre böcker om kyrkokonst.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Edition:
1
Publication Date:
2015

Format

  • OverDrive Read 333.2 KB
  • Adobe EPUB eBook 333.2 KB

Margareta Björndahl (Author)

Margareta Björndahl har ett förflutet inom skolvärlden och har doktorerat i pedagogik. Hon har skrivit en roman och en bok om sin läroverks- och universitetstid. I hennes tre böcker om kyrkokonst sammanställer hon bild och teologi. Hennes förhålla...

More about Margareta Björndahl
Möjliga och omöjliga människor
Copy and paste the code into your website.