Meet Libby. Learn more here
We want your feedback!
Click here
Cover Image

Zakasnila Vjecnost

by Jadranka Ivanovic-Bolog

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Subjects

Suočena sa neprestanim problemima vlastitog bića, neumjesno se krijući iza vlastitih strahova, kao hrid spoznajućih činjenja, ona uvijek samozatajno pokušava upozoriti, nadajući se boljoj, sadržajnijoj budućnosti, ne samo svojoj. Zaključujući povezanost istina, i ne samo jedne...istine, već više njih, na platnu vlastitih namjera ona glasno zri dok„..Često na tuđem licu / vidimo i sebe / u nijemom ogledalcu / što ne laže...". Da, upravo u tome i jeste traženi odgovor. Voleći bića ljudskosti, i sebe u njima, uvijek pokušava iznaći, ali i pronaći odgovor za sebe, u drugome. Ni jednoga trenutka ne zaboravljajući snagu drugoga. U sebi. Radi dobrobiti. Naravno, sebe, ali i drugoga. Sabahudin Hadžialić Sarajevo, Bosna i Hercegovina 14.11.2013.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Edition:
1
Publication Date:
2013

Format

  • OverDrive Read 1.2 MB
  • Adobe EPUB eBook 1.2 MB

Jadranka Ivanovic-Bolog (Author)

BILJEŠKA O AUTORICI Jadranka Ivanović-Bolog,rođena je u Kotoru,Crna Gora,hrvatskog porijekla,živi i radi u Štutgartu, SR Njemačka. Po stručnoj spremi je pomoćni istraživač u arheologiji i pravnica. Autorica je zbirki poezije pod nazivom „Putovanje...

More about Jadranka Ivanovic-Bolog
Zakasnila Vjecnost
Copy and paste the code into your website.