cover image of Elämän kaarella

Elämän kaarella

Runoja

by Justin Larma

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Subjects

Elämän kaarella on kirjoittajan toinen runokokoelma, jossa tarkastellaan erilaisia elämän ilmiöitä toden ja usein myös mielikuvituksen keinoin. Eläytyminen erilaisten tilanteiden tulkintaan vie lukijan matkalle todellisuuspohjaisiin ja sielun maisemiin. Runokokoelman alussa Kaipaus Eedeniin puntaroi elämää toden ja unelman välillä. Memory Khao Lak 2004, kertoo kuinka paratiisi muuttui murheenlaaksoksi vuonna 2004. Runo on samalla pelastumistarina. Kirjoittaja pohtii runoissaan elämän kaaren eri vaiheissa esiin nousevia asioita ja tietoyhteiskunnan mukanaan tuomia muutoksia. Luonto on tässäkin kirjassa suuri innoituksen lähde.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Edition:
1
Publication Date:
2015

Format

  • OverDrive Read 269.6 KB
  • Adobe EPUB eBook 269.6 KB

Justin Larma (Author)

Kirjoittaja on riihimäkeläinen eläkeläinen, jolla on takanaan pitkä työura eri alojen palveluammateissa. Oman työn ohessa kirjoittaminen tai toimitustyössä avustaminen on ollut vuosikymmenet harrastus, josta viimein poiki myös kiinnostus runojen k...

More about Justin Larma
Elämän kaarella
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free