We want your feedback!
Click here
cover image of La decisió de Manperel

La decisió de Manperel

by Jordi de Manuel Barrabin

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Víktor Nikolàievitx Manperel és un matemàtic que ha resolt un dels Set Problemes del Mil·leni, fet que li ha valgut rebre la prestigiosa Fields Medal. Manperel renuncia al premi i decideix viatjar amb la seva mare a una misteriosa illa àrtica. És allà on coneix Kiril Bonotov, el carter de la petita illa, que li va portant una sèrie de gravacions del seu difunt pare. Els enregistraments l'ajudaran a descobrir el significat del seu talent i el motiu d'haver estat escollit per a una missió especial: desxifrar els enigmes que permeten comprendre l'univers. Haurà de prendre una decisió que pot afectar a tota la humanitat.

Publication Details

Publisher:
Grup 62
Imprint:
Columna CAT
Publication Date:
2013

Format

  • OverDrive Read 367.2 KB
  • Adobe EPUB eBook 367.2 KB

Jordi de Manuel Barrabin (Author)

Jordi de Manuel (Barcelona, 1962) és biòleg, professor i escriptor. Ha publicat reculls de contes i relats, així com diverses novel·les com ara El pes de la por (amb Sílvia Vega, 1998), El beuratge (2003), Calcs (2005, Premi Manuel de Pedrolo), El...

More about Jordi de Manuel Barrabin
La decisió de Manperel
Copy and paste the code into your website.