cover image of El codi Da Vinci

El codi Da Vinci

by Dan Brown Author · Joan Puntí Recasens Translator

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

En Robert Langdon rep una trucada a mitja nit: el conservador del Museu del Louvre ha estat assassinat en circumstàncies estranyes i al costat del seu cadàver ha aparegut un desconcertant missatge xifrat. Quan aprofundeix en la investigació, en Langdon, expert en simbologia, descobreix que les pistes porten a les obres de Leonardo da Vinci... i que estan a la vista de tothom, ocultes per l'enginy del pintor.

En Langdon suma forces amb la criptòloga francesa Sophie Neveu i descobreix que el conservador del museu pertanyia al Priorat de Sió, una societat que al llarg dels segles ha comptat amb membres tan destacats com ara Sir Isaac Newton, Botticelli, Victor Hugo o el mateix Da Vinci i que ha vetllat per mantenir oculta una veritat històrica sorprenent.

Una mescla trepidant d'aventures, intrigues vaticanes, simbologia i enigmes xifrats que va provocar una enorme polèmica perquè va qüestionar alguns dels dogmes sobre els quals s'assenta l'Església catòlica. Una de les novel·les més llegides de tots els temps.

Publication Details

Publisher:
Grup 62
Imprint:
Columna CAT
Publication Date:
2013

Format

  • OverDrive Read 761.4 KB
  • Adobe EPUB eBook 2.8 MB

Dan Brown (Author)

Dan Brown ha vendido más de 200 millones de ejemplares de su obra en todo el mundo y sus libros han sido traducidos a 56 idiomas. Ha sido el autor número 1 en The New York Times con las novelas El código Da Vinci, Inferno, El símbolo perdido, Ánge...

More about Dan Brown
El codi Da Vinci
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free