Meet Libby. Learn more here
We want your feedback!
Click here
Cover Image

Gisteren is nooit te laat

by Tais Teng

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Boven het bed van Geerts kleine zusje zwaait een kolom van licht, vol twinkelende sterren.Magie, denkt Geert vol ontzag en hij stapt terug, trekt de deur voorzichtig achter zich dicht. Magie is zo breekbaar en in dit nieuwe huis zijn ze voor het eerst sinds maanden gelukkig. Voor het eerst sinds zijn vader zich dood reed. Niets mag die betovering verbreken.Maar het blijft moeilijk al die vreemde zaken te negeren. De wc die ineens tien keer zo groot werd, de luchtfoto van vorig jaar waar het hele huis niet op staat. En dan is er die vreemde man die steeds probeert in te breken.Magie heeft een prijs, ontdekt Geert, en soms is die prijs gruwelijk hoog.

Publication Details

Publisher:
Tais Teng
Imprint:
Smashwords Edition
Publication Date:
2013

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 632.9 KB

Tais Teng (Author)

Tais Teng is a pseudonym for a Dutch fantasy and science fiction writer, illustrator and sculptor. His real name is Thijs van Ebbenhorst Tengbergen and he was born in 1952 in The Hague. Tais Teng has written more than a hundred books for both adul...

More about Tais Teng
Gisteren is nooit te laat
Copy and paste the code into your website.