cover image of Uit Alle Macht

Uit Alle Macht

by Gabriella van Rij

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Over een reeks van interviews tegen de achtergrond van de Olympische Winterspelen van 2010 in Vancouver brengt Gabriella met journalist Mark Grijsbach een eerlijk en fascinerend verslag uit over hoe het was om tot één van de eerste adopties met gemengde cultuur in de jaren te behoren in de jaren '60.De jonge Gabriella worstelt met intolerantie, pesten, racisme en het gevoel dat ze hier niet thuishoorde volgde haar gedurende het grootste gedeelte van haar leven. Dit wordt echter verteld op zo'n moedige en verstandige manier dat de lezers zich gesterkt zullen voelen wanneer ze de reis volgen die Gabriella de vrouw gemaakt hebben die ze nu is.Of je nu een vader, moeder, kind, familielid of geadopteerd bent: je zult dit verhaal in getrokken worden. Van commentaar dat aanzet tot nadenken over hoe het echt is om geadopteerd te worden en advies voor hen die graag willen adopteren tot gedachten over de tegenstijdigheden in het leven, er zit iets in voor ieder van ons. Gabriella's boodschap onderstreept voornamelijk dat het 'goed is om jezelf te ZIJN'.Dit boek is een must-read voor sociale activisten, hen die adoptie overwegen en voor allen die een verhaal zoeken dat betrekking heeft tot de universele thema's van saamhorigheid en familie.Nu, met deze derde editie, is het veelgeprezen boek 'Uit alle macht' een klassieker en verdient terecht een plekt in al onze harten.

Publication Details

Publisher:
Gabriella van Rij
Imprint:
Smashwords Edition
Publication Date:
2015

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 5.9 MB

Gabriella van Rij (Author)

GABRIELLA VAN RIJ [pronounced "Ray"] is the Kindness Expert, a keynote speaker, and the founder of the #daretobekind Movement. With a brave and compassionate voice, she speaks at businesses, universities, corporate training events, school assembli...

More about Gabriella van Rij
Uit Alle Macht
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free