cover image of Het opzetten van fotobelichting voor een thuisstudio

Het opzetten van fotobelichting voor een thuisstudio

by Amber Richards Author · Ynze Translator

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Subjects

Dit boek beschrijft in detail onderwerpen die gerelateerd zijn aan een basisopstelling voor een fotostudio in het comfort van je eigen huis. Het is gericht op beginnende gebruikers die meer willen leren. Het bevat zowel informatie over het gebruik van continue studiobelichting, het gebruik van stroboscoopbelichting voor fotografie, als over technieken waarmee je de belichting kunt controleren zoals je wilt. Het hebben van een gecontroleerde omgeving stelt je in staat prachtige foto's te maken en geeft ook meer opties voor creativiteit. Dit is waardevol voor iedereen die ook gewoon betere kwaliteit foto's van familie of huisdieren wil maken. Het zou ook een nuttige handleiding kunnen zijn voor productfotografie. Als je producten op eBay of een vergelijkbare site verkoopt, zijn fantastische foto's een noodzaak om je producten te kunnen verkopen. Goede verlichting is hoofdzaak! Dit boek bevat ook informatie over het opzetten van een fotostudio aan huis en bespreekt hoe je aanpassingen kunt maken om de beste vermenging van belichting en kleuren kunt creƫren. Dit is in een notendop alles wat een beginnende fotograaf over het opzetten van een eigen fotostudio aan huis moet weten.

Publication Details

Publisher:
Babelcube Inc.
Publication Date:
2017

Format

  • Kindle Book
  • OverDrive Read 855.3 KB
  • Adobe EPUB eBook 854.8 KB
  • Open EPUB eBook 853.1 KB

Amber Richards (Author)

De auteur Amber Richards, die is geboren in de overvloedige en prachtige staat Washington, is altijd omgeven door inspiratie. Ze heeft al zo lang ze zich kan herinneren geschreven en gecreëerd en het Noordwesten aan de Stille Oceaan is nog steeds ...

More about Amber Richards
Het opzetten van fotobelichting voor een thuisstudio
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free