Meet Libby. Learn more here
We want your feedback!
Click here
Cover Image

Bestefar Dro Til Himmelen

by Amber Richards Author · Håkon Translator

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Denne e-boken for barn 'Bestefar dro til himmelen', er skrevet fra et kristent perspektiv for veldig unge barn som har mistet en de er glad i. Hva forteller vi et ungt barn som har mistet en man er glad i og som sørger? Barn er så konkrete i tenkemåten, og døden kan være et veldig vanskelig tema å snakke om i generiske termer, men spesielt midt i en periode med emosjonell smerte og tap. Likevel søker de svar. Dette ble skrevet som et verktøy for å hjelpe foreldre og kjære med å hjelpe barna deres takle død, sorg og tap. Den har nydelige bilder og anerkjenner sorgens tristhet, men tilbyr også håp og støtte. I e-boken er det en fororddel med anbefalinger om hvordan man kan hjelpe barna gjennom denne veldig smertefulle tiden, og tips man kan bruke til å tilpasse e-boken til deres spesifikke omstendigheter, inkludert andre kjære enn bestefar. Last ned din kopi av Bestefar dro til himmelen nå.

Publication Details

Publisher:
Babelcube Inc.
Publication Date:
2017

Format

  • Kindle Book
  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 343.1 KB
  • Open EPUB eBook 341.9 KB

Amber Richards (Author)

Ved å være født i den frodige og vakre delstaten Washington, har forfatter Amber Richards alltid vært omringet av inspirasjon. Hun har skrevet og skapt så lenge hun kan huske og kaller den i dag det nordvestlige Stillehavet hjem.Ambers bøker dekke...

More about Amber Richards
Bestefar Dro Til Himmelen
Copy and paste the code into your website.