cover image of 42 lélekrepesztő gondolat

42 lélekrepesztő gondolat

by Mong Yao

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
10 perc alatt végigolvasható. Van benne egy-két jobb gondolat. Jobbat vártam, de azért nem reménytelen. Semmi értelme. Vicces próbál lenni, de inkább szánalmas. Ez az olvasók véleménye az egyik legolvasottabb magyar e-könyvről. Mong Yao-nak is megvan a véleménye az olvasókról, de ők nem pontozhatóak. Mong Yao amúgy is halott. Hagyatékában sajátos módon keverednek a mindennapok küzdelmeiben érlelt szakrális igazságok az elmémesedett világ közhelyeivel. A 42-es számnak emléket állító gondolatok ellenállhatatlanul szivárognak be az olvasó lelkének repedésein, kitörölhetetlen nyomot hagyva a tudatalatti világban. Törpesámánok vidékén járunk, indián nyomkeresők földjén, a falakon kaparásnyomok, az előttünk járók búcsúüzenetei. Innen már nincs visszaút. 2017-es frissített kiadás.

Publication Details

Publisher:
Mong Yao
Imprint:
Smashwords Edition
Publication Date:
2014

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 3.2 MB

Mong Yao (Author)

Mong Yao 1948-ban született a kínai szecsuán tartomány keleti határvidékén, egy kis erdei faluban. Szülei, a kóborló magyarok kései leszármazottai, korán megismertették az őshaza nyelvével, kultúrájával és a testi fenyítés nevelő hatásával.

More about Mong Yao
42 lélekrepesztő gondolat
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free