cover image of Een Vleugje Eeuwigheid

Een Vleugje Eeuwigheid

by Sophia Drenth

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Meesterparfumeur Don Laco treft op een nacht opmerkelijk bezoek in zijn vertrekken aan. Vavic Malvento is compleet geobsedeerd door Don Laco's parfums en haalt alles uit de kast om hem zover te krijgen dat hij een parfum voor hem bereid. Maar de parfumeur is onwillig om weer aan de slag te gaan, na het zien van de effecten van zijn geuren op het door revolte verscheurde Parijse volk. Zelfs het aanbod van het eeuwige leven kan hem niet op andere gedachten brengen, maar wie is in staat om zo'n aanbod daadwerkelijk te weigeren?Een Vleugje Eeuwigheid behaalde in 1999 de eerste plaats van de Millennium Prijs (tegenwoordig de Paul Harland Prijs).

Publication Details

Publisher:
Sophia Drenth
Imprint:
Smashwords Edition
Publication Date:
2014

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 208.3 KB

Sophia Drenth (Author)

Geboren en getogen in Amsterdam, heeft Sophia Drenth na een schrijfpauze van jaren begin 2014 de creatieve vonk teruggevonden. Eerste en derde prijswinnaar Millenniumprijs en auteur van de verhalenbundel Bloedrood Morgenzwart werkt momenteel aan e...

More about Sophia Drenth
Een Vleugje Eeuwigheid
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free