cover image of Kolleblommen

Kolleblommen

by Noëlla Danckaert

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Dit verhaal van een positieve strijd tegen borstkanker toont aan dat zelfs aan het einde van de donkerste tunnel een hoopgevend lichtpunt te zien is."Kolleblommen" verscheen oorspronkelijk in 2009, en was het eerste boek van uitgeverij Bola Editions. Het wordt ook de eerste ebook-uitgave van deze uitgeverij bij vzw de Scriptomanen.Auteur Noëlla Danckaert werd geboren op Kerstavond 1948, vandaar haar voornaam. Ze groeide op als derde kind in een warm nest van acht kinderen, studeerde af als vroedvrouw in 1969 en bleef al die tijd in Sint-Vincentius (na de fusie AZ Sint-Lucas) in Gent werken. Noëlla Danckaert is getrouwd en moeder van drie kinderen, en grootmoeder van (voorlopig?) drie kleinkinderen.

Publication Details

Publisher:
De Scriptomanen
Imprint:
Smashwords Edition
Publication Date:
2013

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 231.6 KB

Noëlla Danckaert (Author)

Noëlla Danckaert werd geboren op Kerstavond 1948, vandaar haar voornaam. Ze groeide op als derde kind in een warm nest van acht kinderen, studeerde af als vroedvrouw in 1969 en bleef al die tijd in Sint-Vincentius (na de fusie AZ Sint-Lucas) in Ge...

More about Noëlla Danckaert
Kolleblommen
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free