We want your feedback!
Click here
cover image of Nocturna (Trilogia de l'obscuritat 1)

Nocturna (Trilogia de l'obscuritat 1)

by Guillermo Del Toro

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Guillermo del Toro, el visionari creador de l'oscaritzada El laberinto del fauno, i Chuck Hogan, guanyador d'un premi Hammett, fan ús de la seva extraordinària imaginació en aquesta novel·la èpica i audaç sobre una aterridora batalla entre homes i vampirs que amenaça a tota la humanitat. Es tracta de la primera entrega d'una apassionant sèrie, la Trilogia de la Foscor.

Un avió procedent de Berlin aterra a Nova York. Però, des que pren terra, alguna cosa no va bé. Totes les llums de l'avió estan apagats, ningú respon a les trucades de la torre de control, ningú contesta als telèfons mòbils. Sembla com si l'avió estigués mort...

El que al principi consideren un virus molt contagiós, aviat es revela com quelcom aterrador. Els «infectats» tenen molta sed i només volen beure... sang. L'epidèmia es propaga a una velocitat de vertigen, i al cap de pocs dies envaïx tota l'illa de Manhattan. Només és el començament. Hi ha un pla sinistre per conquerir ràpidament tot el planeta.Els vells vampirs han regressat. La lluita entre el bé i el mal torna a encarnar-se en aquestes criatures tan antigues com actuals. El combat desigual entre aquests éssers sobrenaturals i una patuleia d'herois humans ens arrossega a una història plena d'acció, aliances, traïcions i batalles que ens fan reflexionar sobre la condició humana, en la millor tradició de les pel·lícules del seu autor, Guillermo del Toro.

Publication Details

Publisher:
Penguin Random House Grupo Editorial España
Imprint:
SUMA INTERNACIONAL
Publication Date:
2011

Format

Guillermo Del Toro (Author)

Chuck Hogan abandonó su trabajo como dependiente de un videoclub cuando su primera novela, The Standoff, se convirtió en un best seller, traduciéndose a catorce ediciones internacionales. Su última novela antes de Nocturna, El príncipe de los ladr...

More about Guillermo Del Toro
Nocturna (Trilogia de l'obscuritat 1)
Copy and paste the code into your website.