cover image of JeugdZORG? vergeet het maar!

JeugdZORG? vergeet het maar!

by Rik Kroon

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Dit boek is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Opgetekend uit de ervaringen van een vader en zijn dochter. Het gaat over een zogeheten gebroken gezin; de ouders zijn gaan scheiden nadat hun problemen onoplosbaar bleken te zijn. En zoals vaak het geval is, is ook ditmaal het kind ook echt 'het kind van de rekening'.Het gaat over ongewenste gebeurtenissen in de jeugdzorg, ervaren met Bureau Jeugdzorg Overijssel, sinds kort genaamd Jeugdbescherming Overijssel, maar ook over een kind wat haar eigen onvermogen overwint. Niet dankzij maar ondanks het Bureau Jeugdzorg.Voor ouders die te maken hebben of krijgen met de jeugdzorg biedt het boek tips om valkuilen te vermijden. De medewerkers en beleidmakers binnen de jeugdzorg kunnen kennisnemen van hoe verstrekkend een verkeerd beleid kan zijn.Het kind om wie het gaat, wordt meestal niet gehoord. Dit boek heeft het betrokken kind de kans geboden om gehoord te worden.De auteur hoopt dan ook dat dit boek een positieve bijdrage zal opleveren, met name voor al die kinderen die nog steeds te vaak, vanuit meerdere opzichten gezien, 'het kind van de rekening' zijn.

Publication Details

Publisher:
Rik Kroon
Imprint:
Smashwords Edition
Publication Date:
2014

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 97.8 KB

Rik Kroon (Author)

Rik Kroon's debuut is het boek "JeugdZORG? vergeet het maar!", uitgebracht in 2014. Behept met een sterk rechtsgevoel en oog voor misstanden 'onder de oppervlakte', had hij als middelbaarscholier al soortgelijke verhalen verwerkt in zijn werkstukk...

More about Rik Kroon
JeugdZORG? vergeet het maar!
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free