cover image of Een kijkje nemen in

Een kijkje nemen in

Musika Maestro

by William Anthony

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
De Stichting Interkerkelijk Nieuwkomers Steunpunt heeft in 2002 de eerste editie van Musika Maestro gepubliceerd. Een uitgave die tot stand is gekomen mede met financiële steun van het Prins Bernhard Cultuurfonds Nederlandse Antillen en Aruba. De inhoud is gebaseerd op een verzameling van informatie uit boeken, kranten en privé fotocollecties. De eer was aan mij om een exemplaar aan Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix, destijds Koningin, te overhandigen tijdens een ontmoeting in het paleis op de Dam in Amsterdam.Recentelijk is de bijgewerkte tweede editie verschenen. Hier en daar zijn enige aanpassingen gedaan of wat toegevoegd.Net als de eerste druk is dit nog steeds een boekje relaas over mijn artistieke belevenissen.De rode draad daarin is de wilskracht, optimisme en doorzettingsvermogen om maatschappelijk aanvaardbare daden in het leven te verrichten. Hoe gering ze ook moge zijn.Met deze "Look Inside The Book" krijgt u een blik naar de inhoud van Musika Maestro.Voor optimale leesplezier op uw e-reader is het aangeraden één van de beste apparaten met ondersteuning voor "fixed layout" e-books te gebruiken.

Publication Details

Publisher:
William Anthony
Imprint:
Smashwords Edition
Publication Date:
2014

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 2.3 MB

William Anthony (Author)

Julino Willem Anthony werd in 1956 te Bonaire geboren. Onder de naam William Anthony heeft hij op verschillende locaties als zanger opgetreden. Ook schnabbelt hij soms als acteur en (edel) figurant in Nederlandse televisieproducties. Dit doet hij ...

More about William Anthony
Een kijkje nemen in
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free