cover image of Törékeny Horizont

Törékeny Horizont

Lost Galaxy, no. 1 · Lost Galaxy

by Phoenix Wolf

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Minden a kirajzással kezdődött.Amikor a múlt század közepén a Cryogen Corporation kihozta az első olcsó plazmahajtóműveket, és elérhető áron kezdte kínálni a hiperhajtóművel felszerelt hajókat, mindenki elindult a csillagok felé. Miután felfedezték a környező tíz-húsz rendszert, megindultak a terraformálások. Milliárdok hagyták el az emberiség bölcsőjét, boldogulást remélve az új világokon.A folyamat győztesei, az ekkor formálódó és megerosödő óriáscégek kezében egyre komolyabb hatalom összpontosult.Karin Nagasawa, miután megcsömörlött a korrupt Szövetségi Flottától, szabad pilótaként próbál boldogulni. A társadalom peremén sodródva, a szabadság illúzióját kergetve járja az űrt az új világok közt. Útja során számos barátra tett szert. De vajon mire elég az elszántság és a barátok támogatása, amikor sorsára egy sötét céges titok árnyéka vetül?

Publication Details

Publisher:
Phoenix Wolf
Imprint:
Smashwords Edition
Publication Date:
2013
Series:
Lost Galaxy

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 460.6 KB

Phoenix Wolf (Author)

Brandhuber Zoltán (Phoenix Wolf) 1972-ben született Magyarországon. Már gyerekként lekötötték a scifi történetek, amelyek valószínűleg nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy végül fizikusnak tanult, majd végül informatikusként kezdett el dolgozni. Bár ...

More about Phoenix Wolf
Törékeny Horizont
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free