Meet Libby. Learn more here
We want your feedback!
Click here
Cover Image

Uitzicht Op Diluvipolis

by Mike Jansen

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
De stad Heilavn is een toekomstige stad gebouwd op de bodem van de drooggevallen Noordzee in een tijd dat de ijskappen weer gegroeid zijn. Een mengelmoes van Europese en Scandinavische invloeden maken Heilavn een rijke stad, maar zoals elke stad heeft ook Heilavn haar duistere kanten, zoals de wetteloze benedenstad en de misschien nog wel wettelozere bovenstad.Ramon Vendiaz is een gewetenloze opportunist die geen enkel middel uit de weg gaat om zichzelf te verrijken. Door niets en niemand laat hij zich daarbij tegenhouden en zijn positie als intermediair tussen boven- en benedenstad is lucratief.Wanneer in de bovenstad een nieuwe macht opstaat die zijn positie bedreigt, zoekt Ramon Vendiaz mogelijkheden om daar zelf beter van te worden.

Publication Details

Publisher:
Mike Jansen
Imprint:
Smashwords Edition
Publication Date:
2011

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 180.3 KB

Mike Jansen (Author)

Mike has published flash fiction, short stories and longer work in various anthologies and magazines in the Netherlands and Belgium, including Cerberus, Manifesto Bravado, Wonderwaan, Ator Mondis and Babel-SF and Verschijnsel anthologies such as R...

More about Mike Jansen
Uitzicht Op Diluvipolis
Copy and paste the code into your website.