cover image of Nem gyakori Grace Mentett célra

Nem gyakori Grace Mentett célra

by Juddie Passion

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Ebben az egyszerű, rövid és inspiráló könyv, "Wale Akinwumi és Juddie Passion felfedi a hűség és a szeretet páratlan a cél vezérelte Isten az Ő gazdag irgalma és kegyelme nem gyakori.Ez az igaz történet egy fiatal ember, aki szemtől szembe a halállal egy végzetes autóbaleset, amely azt állította, 4 él, ő meghalt, és kétszer is emelték az erő és a kegyelem a Szentlélek. Egy ember, tele ritka kegyelem lement a árnyékának völgyében A halál és a gonosz nem félt, még ő koponyája eltört egy víznyelő hat hüvelyk az elülső csont az ő homlokán a parietalis csontok szerte a varrat mentén, és a kiváló vonal a fejét.A víznyelő a fején volt, körülbelül 4-5 cm mély, és csodával határos módon nem volt kár az agyát. A nyílt seb volt annyi törött fém tartotta az orvosok nem értette, miért kell ez az ember mégiscsak él.Orvosok voltak döbbenve, hogy ez az ember még mindig elég vér áramlik ereiben, és nem kellett transzfúzióra a műtét után folyamatosan vérzik a feje több mint négy órán keresztül.Mit mondhatunk akkor ezekhez; kívül, hogy ő valójában egy férfi egy ritka kegyelme, aki megmenekült a célra az Isten a cél.

Publication Details

Publisher:
iPromosmedia LLC
Imprint:
Smashwords Edition
Publication Date:
2012

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 127 KB

Juddie Passion (Author)

ABOUT THE AUTHORS Olawale Akinwumi is an environmentalist and communications consultant. He has been involved in environmental advocacy, communications, writing, research / study, environmental management and sustainable development for many years...

More about Juddie Passion
Nem gyakori Grace Mentett célra
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free