cover image of Mai puţin frecvente Grace Salvat pentru un scop

Mai puţin frecvente Grace Salvat pentru un scop

by Juddie Passion

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
În această carte simplu, scurt si de inspiratie, "Wale Akinwumi şi Pasiunea Juddie dezvăluie credincioşia şi dragostea de neegalat a condus scopului lui Dumnezeu, îndurarea Lui abundente şi de graţie mai puţin frecvente.Aceasta este povestea adevarata a unui tanar care a venit fata in fata cu moartea într-un accident auto mortal, care a susţinut patru vieţi, el a murit de două ori şi a fost ridicat de puterea şi harul Duhului Sfânt. Un om plin de har, mai puţin frecvente, sa dus în jos valea umbrei morţii şi se temea de nici un rău, a fracturat craniul lui într-un sifon de şase centimetri de la osul frontal de frunte la nivelul osului parietal peste sutura şi de-a lungul liniei superioare de capul lui.Sifon pe capul lui a fost de aproximativ patru-cinci centimetri adâncime şi a avut în mod miraculos nici un prejudiciu la creier.Rana deschisă a avut atât de multe bucăţi de metal care rupt păstrate medicii intrebati de ce acest om ar trebui să trăiască după toate.Medicii au fost mai socat de faptul ca acest om a avut încă suficient sânge în venele sale de funcţionare şi nu avea nevoie de transfuzie de chirurgie, după sângerare continuu, de la cap pentru mai mult de patru ore.Ce, atunci putem spune la acestea;, alta decât că el este cu adevărat un om cu un har mai puţin frecvente, care a fost salvat pentru un scop de către Dumnezeu, de scop.

Publication Details

Publisher:
iPromosmedia LLC
Imprint:
Smashwords Edition
Publication Date:
2012

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 95.4 KB

Juddie Passion (Author)

ABOUT THE AUTHORS Olawale Akinwumi is an environmentalist and communications consultant. He has been involved in environmental advocacy, communications, writing, research / study, environmental management and sustainable development for many years...

More about Juddie Passion
Mai puţin frecvente Grace Salvat pentru un scop
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free