We want your feedback!
Click here
cover image of Magins Ledsagare Del I

Magins Ledsagare Del I

Magins Ledsagare, no. 1 · Magins Ledsagare

by Anders Falestal

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Andy,en pojke med förbjuden magi, är jagad av Orden. Några av jägarna vill ta honom levande, de övriga vill se honom död.Barn med den förbjudna magin som Andy, blir avrättade eller skickade till slavarbete av Orden så snart de visar tecken av den hemska magin.Hur de kunde låta pojken glida mellan deras fingrar är ett misstag som Erax, en elementar, tänker rätta till. Han var trots allt den som skulle ha fångat honom för tio år sedan.Spänningen av jakten växer med varje passerande andetag som han närmar sig sitt byte.Magin i De levandes värld är i obalans. Den evigt växande kraften hos Magikerorden och dess kamp mot all svartmagi har väckt källan.Magikerorden, även kallad Orden av magianvändare, har regerat landskapen med en hänsynslös och listig hand av Överherre Murar.De fyra Mörkermagikerna har format en allians tillsammans med alverna för att överleva hotet från Orden, men att bara överleva är inte målet. De vill vinna och för att göra det måste de ha pojken Andy.I gamla tider, orosfyllda med stora krig mellan magiker och de övriga släkterna; alv, malad, kima och ohvi, har en Ledsagare blivit född för att återställa balansen i magin. De finns de som undrar vad som kom först; krigen eller Ledsagaren.

Publication Details

Publisher:
Anders Falestal
Imprint:
Smashwords Edition
Publication Date:
2012
Series:
Magins Ledsagare

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 255.4 KB

Anders Falestal (Author)

Hi everyone. I´m a storytelling "young" man who finally got my act together to write the stories that I´ve harboured for so long. I have already started on three different stories from epic fantasy to urban fantasy. My first story was The Pathfind...

More about Anders Falestal
Magins Ledsagare Del I
Copy and paste the code into your website.