cover image of Fantastische liefdesverhalen

Fantastische liefdesverhalen

by Clement Roorda

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
In deze bundel een verhaal over dat het met wie voor God speelt slecht afloopt, waarom je niet moet verdwalen in het Oude Woud, je zuinig moet zijn op je grote liefde, oorlog blijft verminken, het in de toekomst verstandig is je kind niet te slaan in de klas, roken en cruisecontrol een gevaarlijk combinatie kunnen zijn, een verhaal over transcedente astronauten en een verhaal waaruit je kunt leren dat je beter wakker kunt blijven als je op vakantie gaat.Kortom, een bundel korte verhalen over de liefde in al haar facetten van de schrijver van 'de Tovenaar' en 'de Ziener'.Bezoek voor meer informatie de site van Clement Roorda / uitgeverij Anthune.

Publication Details

Publisher:
Clement Roorda
Imprint:
Smashwords Edition
Publication Date:
2012

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 115.9 KB

Clement Roorda (Author)

Clement Roorda (1964) schrijft al zolang als hij zich kan heugen, maar debuteerde pas in 2005 met 'de Tovenaar'. In 2010 verscheen het vervolg 'de Ziener' en de verhalenbundel 'fantastische liefdesverhalen'. Zijn verhalen zijn gepubliceeerd in 'Pu...

More about Clement Roorda
Fantastische liefdesverhalen
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free