We want your feedback!
Click here
cover image of Diep gezonken

Diep gezonken

by Django Mathijsen

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
In een nabije toekomst hebben Vlaanderen en Nederland zich afgesplitst van de EU. Ze hebben de florijn weer ingevoerd en zijn verworden tot een totalitair regime. Een eerbare gemeenteambtenaar ontglipt met een zak vol euro's aan het alziende overheidsoog en bezoekt het kamp buiten de stad. Hij heeft zijn misdaad zorgvuldig voorbereid. Voor welk verderfelijk verlangen zet hij zijn carrière en vrijheid op het spel? En komt hij ermee weg? Met dit verhaal won Django Mathijsen de Grote Brugse Boekhandel Fantasy Award. En het is in druk gepubliceerd in de verhalenbundels Pure Fantasy 15 en Fantastisch Strijdtoneel).

Publication Details

Publisher:
e-Publikant
Imprint:
Smashwords Edition
Publication Date:
2011

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 84.9 KB

Django Mathijsen (Author)

Django Mathijsen is een prijswinnend schrijver, wetenschapsjournalist, jazzorganist, componist, ingenieur en Robot Wars adviseur. Hij heeft voor zijn verhalen onder meer gewonnen de Brugse Boekhandel Fantasy Award, tweemaal de NCSF-prijs, driemaal...

More about Django Mathijsen
Diep gezonken
Copy and paste the code into your website.