cover image of deel 1- Gruwelijk bedrogen

deel 1- Gruwelijk bedrogen

Vechten tegen het onbekende

by Hans Smedema

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Waar gebeurde reeks bizarre misdrijven gedurende ruim 30 jaar! 'De Nederlandse Watergate' of 'Hans Smedema affaire' over een gruwelijke doofpot affaire door de Nederlandse staat!
Overtreft de beroemde Franse 'Dreyfus-affaire' als groteske opzettelijke justitionele dwaling!
Dit deel I beschrijft het abnormale leven van succesvol zakenman Hans Smedema tot die na 28 jaar in maart 2000 er plotseling achter komt dat hij en zijn vrouw heimelijk en gewetenloos bedrogen zijn en dat hun drie kinderen helemaal niet van hem zijn, zoals ze zeker wisten, maar van verkrachters die wel op de hoogte waren van hun beider ernstige ziekte van verdringing van alle misbruik. Zijn vrouw weet nog steeds zeker dat ze nooit vreemd is gegaan en nooit is verkracht! Nota bene verborgen gehouden door hun bloedeigen familie, medici en de Nederlandse overheid die in deze zaak alle daders juist helpt en van vervolging vrijwaard!
Daarbij bovendien de onschuldige slachtoffers door geheime dienst medewerkers laf en gewetenloos laat tegenwerken. Bewijzen worden vervalst en stiekem weggewerkt, terwijl de media met een vals beroep op de staatsveiligheid hierover niet mogen publiceren!
Hans wordt heimelijk ten koste van vele miljoenen gestolen(!) belastinggelden gewetenloos totaal geïsoleerd met een 'cordon sanitaire' en opzettelijk als 'gek' neergezet om uitkomen van hun blunders te voorkomen. Daarbij wordt het hele Nederlandse volk gewetenloos bedrogen om hoogstwaarschijnlijk de naam van het Koninklijk huis zuiver te laten blijven lijken.
Dit bizarre verhaal is spannend geschreven en het bewijst het mogelijk zijn van nog zeer omstreden hervonden herinneringen en het bestaan van een oproepbare emotionele persoonlijkheid! Dus zeer leerzaam.
Een Amerikaan, medewerker van de inlichtingendienst CIA werd door de gewetenloze liegende opstelling van de Nederlandse staat gevangen gezet, onschuldig veroordeeld en ontslagen en kon pas tien jaar later zijn gelijk bewijzen met nota bene een kopie van de Nederlandse 'geheime inlichtingendienst file' over Hans Smedema en zijn vrouw! Volkomen onnodig liet men Hans daarbij ook nog volledig onnodig in 2004 arbeidsongeschikt worden, terwijl hij juist beter was geworden. Grotesk, zoals alles in deze bizarre zaak. President Obama heeft waarschijnlijk vlak voor zijn aftreden een klacht bij UNCAT tegen Nederland mogelijk gemaakt. In Nederland is het Koninklijk huis negatief betrokken wat deze zaak Staatsveiligheid heeft gemaakt!
De drie delen zullen voor velen een eye-opener zijn. Wat hier wordt beschreven wordt door veel psychiaters nog voor onmogelijk gehouden. Hans werd op februari 2009 al onschuldig veroordeeld om de verkrachters van zijn vrouw wegens smaad boetes te betalen. Daarbij is het Hans Smedema verboden om aangifte te doen en is ieder onderzoek door de Nederlandse staat heimelijk verboden, maar mogen de daders natuurlijk wel de weerloze Hans aanklagen! Het boek zal vrijwel zeker worden verfilmd.

Publication Details

Publisher:
Hans Smedema
Imprint:
Smashwords Edition
Publication Date:
2011
Series:
Vechten tegen het onbekende

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 434.2 KB

Hans Smedema (Author)

Victim of a horrifying Dutch political conspiracy, or Dutch Queengate! Author of the Ebook 'Fighting the Unknown' autobiography about this unbelievable horror story, which is still ongoing! A book about the unbelievable 'Crime of the Century', whi...

More about Hans Smedema
deel 1- Gruwelijk bedrogen
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free