Circul nopții

ebook

By Erin Morgenstern

cover image of Circul nopții

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Circul sosește fără veste. Fără înștiințări, fără afișe lipite pe stâlpi sau panouri. E pur și simplu acolo unde ieri nu era nimic.

Sub cupola corturilor nocturne, în dungi albe și negre, te așteaptă însă o experiență cu totul unică, o sărbătoare a simțurilor – poți să te pierzi într-un labirint de nori, să rătăcești prin meandrele unei grădini luxuriante construite din gheață, să privești uimit la contorsionista tatuată care se strecoară într-o minusculă cutie de sticlă și să te îmbeți cu miresmele de caramel și scorțișoară ce adie amețitor prin aer.

Bine ați venit în Le Cirque des Rêves! Însă, în spatele norilor de fum și al oglinzilor, se derulează o competiție crâncenă – un duel între doi tineri magicieni, Celia și Marco – antrenați încă din copilărie să concureze într-un „joc“ implacabil de către maeștrii lor misterioși. Necunoscută celor doi, aceasta este însă o confruntare din care doar unul dintre ei va reuși să iasă învingător, iar circul este scena pe care se desfășoară o bătălie cumplită a imaginației și voinței.

Dar când o dragoste profundă, pasionată și magică se înfiripă între cei doi protagoniști, bătrânii lor maeștri trebuie să intervină, iar consecințele vor fi periculoase pentru toți cei implicați.

O poveste seducătoare, plină de aventură, magie și poezie, un basm cuceritor pentru cititorii de toate vârstele.

Circul nopții