Diamantens hemlighet

ebook Silk

By Sarah Morgan

cover image of Diamantens hemlighet

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
En hetlevrad grek, en kvinna med siktet inställt på hämnd, och en diamant värd att kämpa för ...
Brandizi-diamanten har funnits i Kyriacou-familjen i generationer. Nu har familjens släktklenod kommit på avvägar och Nikos måste göra allt för att få tillbaka den. Men Angie, kvinnan som har den i sin ägo, visar sig omedgörlig. Hon vårdar diamanten som ett minne efter sin döda syster. Hennes vrede mot Nikos – som hon anklagar för systerns död – får henne att ge honom ett minst sagt ovanligt ultimatum: Vill han ha tillbaka sin dyrbara juvel måste han gifta sig med henne! Men Nikos är inte den som bara finner sig i en kvinnas nycker. Han vet också vad han vill ha ...
SARAH MORGAN är en brittisk författare till mer än 80 romance- och feelgoodromaner, som har sålt i över 21 miljoner exemplar världen över. Hon är utbildad sjuksköterska och bor med sin familj utanför London.
Diamantens hemlighet är härlig romance och en del av HarperCollins satsning på att ge ut ett urval av Sarah Morgans bästa romance som ljud- och e-böcker.
Diamantens hemlighet