Bestemming bereikt

ebook De nachttaxi #3 · De nachttaxi

By Eva Nagelkerke

cover image of Bestemming bereikt

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Mila houdt alle ballen in de lucht en daar is ze best trots op. Who needs men? Maar waarom is ze dan stiekem toch zo blij als haar absolute lievelingspassagier op een avond weer bij haar in de taxi stapt? Als ze het deze keer rustiger en verstandiger aanpakken moet het goed gaan... Toch? Haar broer Bas denkt er heel anders over, die gaat vol voor zijn nieuwe liefde. Iets waar hun moeder zo haar bedenkingen bij heeft - en dat laat ze duidelijk merken!

Intussen blijft Mila de steun en toeverlaat van brandweercommandante Simone, die op het punt staat haar zoektocht naar de liefde op te geven. Ook stadsmuzikant Charlie wordt steeds chagrijniger van alle feesten en partijen waar hij zijn karige boterham bij elkaar speelt. Is er dan niemand die echte muziek wil horen?

Als Mila erachter komt dat haar ex Marco en zijn Roos achter haar rug om een vergevorderd plan hebben bedacht voor haar kinderen, moet ze keihard terugvechten. Dan doet haar bovenbuurvrouw Sharon haar een aanbod waar ze nooit van had durven dromen. Waagt ze de sprong?

Bestemming bereikt