Dagar vid havet

ebook Silk

By Sarah Morgan

cover image of Dagar vid havet

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
På en plats som gjord för lyckliga slut kan kanske även ett brustet hjärta bli helt igen?
När den vackra kvinnan presenterar sig som Jenna, öns nya sjuksköterska, vet Ryan inte riktigt vad han ska tro. Inte nog med att han har svårt att slita blicken från henne, hon väcker dessutom något inom honom ... något som han inte känt på länge.
Jenna har flytt livet i London och tagit med sig dottern Lexi till den avlägsna lilla ön i norra Skottland. En bitter skilsmässa har fått henne att tvivla på det mesta, och för första gången någonsin måste hon klara sig helt på egen hand. Kärlek har ingen plats i livet, bestämmer hon.
Tur att hjärtat sällan lyssnar på förnuftet ...
SARAH MORGAN är en brittisk författare till mer än 80 romance- och feelgoodromaner, som har sålt i över 21 miljoner exemplar världen över. Hon är utbildad sjuksköterska och bor med sin familj utanför London.
Dagar vi havet är härlig romance och en del av HarperCollins satsning på att ge ut ett urval av Sarah Morgans bästa romance som ljud- och e-böcker.
Dagar vid havet