Att vinna Bellas hjärta

ebook Silk

By Sarah Morgan

cover image of Att vinna Bellas hjärta

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
I den stekheta öknen har de troligtvis aldrig hört talas om Bella Balfour ...
Visst, hon borde inte ljuga för honom. Mannen som räddade hennes liv under den glödande solen har ingen aning om vem hon egentligen är. Men att få vara anonym passar Bella bra. Hela hennes liv finns dokumenterat i tidningarna och hon är glad att få slippa nosande journalister desperata efter nästa scoop. I öknen är Bella bara sig själv. Och vore det inte för den buttre och ganska otrevlige shejken skulle allt vara helt perfekt.
Shejk Zafiq är dock allt annat än nöjd. Att bli fast i oasen med en lättsinnig ung kvinna, svårt uttorkad och medtagen av ritten över sanddynerna, står inte på hans önskelista. Istället för fem dagars tid för eftertanke har han nu henne att se efter, och den efterlängtade vilan från plikter och ansvar ter sig alltmer som en hägring.
Men trots att Zafiq och Bella kommer från olika världar märker de snart att de båda har ett och annat att lära varandra om livets mest fundamentala grundstenar: Konsten att skratta. Förmågan att leva. Och modet att älska ...
SARAH MORGAN är en brittisk författare till mer än 80 romance- och feelgoodromaner, som har sålt i över 21 miljoner exemplar världen över. Hon är utbildad sjuksköterska och bor med sin familj utanför London.
Att vinna Bellas hjärta är härlig romance och en del av HarperCollins satsning på att ge ut ett urval av Sarah Morgans bästa romance som ljud- och e-böcker.
Att vinna Bellas hjärta