För alltid börjar nu

audiobook (Unabridged) TV24

By Heléne Holmström

cover image of För alltid börjar nu
Audiobook icon Visual indication that the title is an audiobook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
Spirande kärlek och konkurrens i TV-kamerornas blickfång.
När Vendela och Samuel får giget som sommarvärdar för TV24:s morgonshow ser båda det som en fantastisk chans. De är på många sätt varandras motsatser, men gillar varandra. När de får veta att det finns chans till fast plats för en av dem i morgonshowen, hårdnar plötsligt konkurrensen. För att visa framfötterna påbörjar Vendela en följetong i morgonshowen om sin familjs historia, som tar en oväntad och chockerande vändning, vilket får Samuel att inse att han måste våga forska i sitt eget ursprung.
Samtidigt som konkurrensen finns där något helt nytt som spirar mellan dem, något oemotståndligt, oväntat och inte så lämpligt när man ska jobba ihop och dessutom är varandras största konkurrenter ... Dessutom är Samuel orolig för att spä på sitt rykte som player, medan Vendela aldrig på riktigt känner sig vald, men sommaren bjuder på överraskningar för dem båda. Vad är det som betyder mest när det kommer till kritan, chansen till en kärlek de båda så hett längtar efter, eller ryktet och karriären?
För alltid börjar nu är den tredje fristående delen i TV24-serien. Perfekt läsning för dig som älskar The Morning Show och Emma Hamberg.
***
HELÉNE HOLMSTRÖM debuterade med Falla fritt 2019. Hon är jurist och sommelier och bor med man och två barn i Stockholm.
***
"Jag älskar Helénes böcker - svensk romance när den är som bäst!"
Simona Ahrnstedt
För alltid börjar nu