Vargarnas välde

ebook King of Scars

By Leigh Bardugo

cover image of Vargarnas välde

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Ravkas unge kung Nikolaj har ett monster inom sig, som han gör allt för att dölja. Vid hans sida står hans general, den lika mäktiga som vackra Zoya, med en drakes mod och styrka. Tillsammans försöker de undvika ett krig, men det är en utmaning lika omöjlig som deras kärlek. I det kalla Fjerda, vid hovet i Isfästningen, lever Nina under falsk täckmantel och tar sig steg för steg närmare tronen och makten. Trots Nikolajs charm och list är kriget snart ett faktum. Vargarna från norr slår sina käftar om Ravka — men de vet inte vilka monster som väntar dem.

Vargarnas välde är uppföljaren till Skuggan av en kung, som kom ut 2022, och den avslutande delen i en duologi som utspelar sig i ett universum där allt kretsar kring den magiska Grisha-ordern. Förutom Nikolai, Zoya och Nina får vi även återse både vänner och fiender från de tidigare serierna.

Vargarnas välde