Busunsuli dhe Paskualina

Olesya Tavadze Author
Evgueni Ivanov Illustrator

Më i vogli

Halya Kruk Author
Manana Morchiladze Illustrator

Kallami i akullit

Valery Voskoboinikov Author
Anne Linnamägi Illustrator

Pema e qershise e Andit

Miranda Haxhia Author
Zaur Deisadze Illustrator

Roni

Nenad Vujadinovic Author
Emil Für Illustrator

Të kesh një qen

Ivona Brezinova Author
Zaur Deisadze Illustrator

Kukulla qe fluturoi

Kh. Batkhuu Author
Enkhtungalag Myagmardorj Illustrator

Një Mango për Giyshin

Caroline Hudicourt Author
Ismer Sainsilus Illustrator

Hunda e Kukulles

Miranda Haxhia Author
Ursula Köhrer Illustrator

Dorotia dhe syzet

Ivona Brezinova Author
Mentor Llapashtica Illustrator

Ti je shogja ime më e mirë

Laura Liliom Author
Lilit Vagharshyan Illustrator

Erresira

Rouzanna Baghdasaryan Author
Manana Morchiladze Illustrator

Portokalle per te gjithe

Daiga Zake Author
Elena Stojanova Illustrator

Le te shkojme ne pune

Aude Brunel Author
Marjan Mancek Illustrator

Moush ka dëshirë të largohet

Rouzanna Baghdasaryan Author
Yulia Lushnikova Illustrator