Looking for a library? Show libraries matching your search.

Demonët dhe si t'i trajtosh ata

Dag Heward-Mills Author
(2019)

Arti i shërbesës

Dag Heward-Mills Author
(2018)

E bukura, bisha & pastori

Dag Heward-Mills Author
(2018)

Bibla Shqiptaro Angleze VIII

Parallel Bible Halseth (Series)

Book 1890

Truthbetold Ministry Author
Joern Andre Halseth Author of introduction, etc.
(2017)

101 Hapa në edukim

Osman Nuri Topbas Author
(2011)

Pema Dhe Shërbesa Jote

Dag Heward-Mills Author
(2018)

Të njohësh armiqtë e tu të...

Dag Heward-Mills Author
(2018)

Bibla Shqiptaro Ruse

Parallel Bible Halseth (Series)

Book 1876

Truthbetold Ministry Author
Joern Andre Halseth Author of introduction, etc.
(2017)

Bibla Shqiptaro Koreane

Parallel Bible Halseth (Series)

Book 1910

Truthbetold Ministry Author
Joern Andre Halseth Author of introduction, etc.
(2017)

Hz. Muhammed Mustafa -2-

Osman Nuri Topbas Author
(2011)

Bibla Shqiptaro Franceze

Parallel Bible Halseth (Series)

Book 1910

Truthbetold Ministry Author
Joern Andre Halseth Author of introduction, etc.
(2017)

Pse të krishterët që nuk...

Dag Heward-Mills Author
(2019)

Një gjeneral i mirë

Dag Heward-Mills Author
(2019)

Si mund të kaloni një kohë të...

Dag Heward-Mills Author
(2019)

Fakte Kryesore Për Besimtarët...

Dag Heward-Mills Author
(2018)

Bibla Shqiptaro Holandeze

Parallel Bible Halseth (Series)

Book 1648

Truthbetold Ministry Author
Joern Andre Halseth Author of introduction, etc.
(2017)

Një Prej Jush Është Një Djall

Dag Heward-Mills Author
(2018)

Martesa model

Dag Heward-Mills Author
(2018)

Të Tjerët ...

Dag Heward-Mills Author
(2018)

Bibla Shqiptaro Portugaleze

Parallel Bible Halseth (Series)

Book 1848

Truthbetold Ministry Author
Joern Andre Halseth Author of introduction, etc.
(2017)

Bibla Shqiptaro Esperante

Parallel Bible Halseth (Series)

Book 1926

Truthbetold Ministry Author
Joern Andre Halseth Author of introduction, etc.
(2017)

Ata që të lënë

Dag Heward-Mills Author
(2018)

Bibla Shqiptaro Tailandeze

Parallel Bible Halseth (Series)

Truthbetold Ministry Author
Joern Andre Halseth Author of introduction, etc.
(2017)

Kurani

Myfti Salih Ferhat Hoxha Author
(2014)

Si Të Falësh Lehtë

Dag Heward-Mills Author
(2016)

Personalıtetı Shembullor Hz....

Murat Kaya Author
(2011)

Bibla Shqiptaro Angleze II

Parallel Bible Halseth (Series)

Book 1611

Truthbetold Ministry Author
Joern Andre Halseth Author of introduction, etc.
(2017)

Është E Mrekullueshme T'i...

Dag Heward-Mills Author
(2018)

Fuqia E Gjakut

Dag Heward-Mills Author
(2018)

Kthim në ungjillin e ujit dhe...

Paul C. Jong Author
(2019)

Haxhi Ideal dhe Umreja

Osman Nuri Topbas Author
(2010)

Transformoni Shërbesën Tuaj...

Dag Heward-Mills Author
(2018)

Sekretet për fitore

Dag Heward-Mills Author
(2018)

Bibla Shqiptaro Suedeze

Parallel Bible Halseth (Series)

Book 1917

Truthbetold Ministry Author
Joern Andre Halseth Author of introduction, etc.
(2017)

Bibla Shqiptaro Tagaloge

Parallel Bible Halseth Albanian (Series)

Book 1905

Truthbetold Ministry Author
Joern Andre Halseth Author of introduction, etc.
(2018)

Ata që shtiren

Dag Heward-Mills Author
(2018)

Udhëzues për mësimin...

Dag Heward-Mills Author
(2019)

Atij Që Ka, Do T'i Jepet Dhe...

Dag Heward-Mills Author
(2019)

Bibla Shqiptaro Angleze VII

Parallel Bible Halseth (Series)

Book 1901

Truthbetold Ministry Author
Joern Andre Halseth Author of introduction, etc.
(2017)

Besimi Dhe Islâmi

Mevlânâ Hâlid-i Bagdâdî Author
(2012)

A keni lindur me të vërtetë...

Paul C. Jong Author
(2019)

Bibla Shqiptaro Greke

Parallel Bible Halseth (Series)

Book 1904

Truthbetold Ministry Author
Joern Andre Halseth Author of introduction, etc.
(2017)

Bibla Shqiptaro Kineze

Parallel Bible Halseth (Series)

Book 1919

Truthbetold Ministry Author
Joern Andre Halseth Author of introduction, etc.
(2017)

Bibla Shqiptaro Daneze II

Parallel Bible Halseth (Series)

Book 1871

Truthbetold Ministry Author
Joern Andre Halseth Author of introduction, etc.
(2017)

Bijë Mund t'ia dalësh

Dag Heward-Mills Author
(2019)

Tregojuni Atyre

Dag Heward-Mills Author
(2018)

Rritja e Kishës

Dag Heward-Mills Author
(2018)

Bibla Shqiptaro Vietnameze

Parallel Bible Halseth (Series)

Book 1934

Truthbetold Ministry Author
Joern Andre Halseth Author of introduction, etc.
(2017)