Mi – Hogyan lépjünk túl a Te & Én alapeszméjén egy szeretetteljesebb kapcsolat kiépítéséhez

ebook

By Terrence Real

cover image of Mi – Hogyan lépjünk túl a Te & Én alapeszméjén egy szeretetteljesebb kapcsolat kiépítéséhez

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Kevés nehezebb dolog van annál, mint rájönni, hogyan szeresd jól a társadat az ő kusza emberségében - pedig nem sok minden van, ami ennél fontosabb lenne.

Olyan időket élünk, amikor az individualizmus nagy erőkkel zilálja szét minden szinten társadalmunkat, Terrence Real bestselleríró és elismert házassági tanácsadó nap mint nap látja a terápiás praxisában, ahol a katasztrófa szélén álló párokkal dolgozik, hogy ez hogyan mérgezi meg az intim kapcsolatokat. A jó hír: melegebb, szorosabb, szenvedélyesebb kapcsolatok lehetségesek, ha rendelkezünk a megfelelő eszközökkel.

 A MI című könyvében Real megosztja új, tudományosan alátámasztott tapasztalatait és módszereit, amelyekkel a kapcsolatodat olyanná alakíthatod át, amely az együttérzésen, az együttműködésen, a közelségen és a valódi kapcsolódások alapul. 

Ha te és a párod a "te" és az "én" különálló sarkaiba szorultatok, vagy úgy érzitek, hogy "egyedül éltek együtt", ez a könyv megmutatja az utat vissza a "mi"-hez.

 

Mi – Hogyan lépjünk túl a Te & Én alapeszméjén egy szeretetteljesebb kapcsolat kiépítéséhez