Ota parannuksesi vastaan

ebook

By Gabriel Agbo

cover image of Ota parannuksesi vastaan

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyApponDevice.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
Tämä kirja kertoo pyhästä parantumisesta. Voiko Jumala edelleen parantaa? Kyllä! Voimmeko elää hyvää ja tervettä elämää? Kyllä! Jumalamme on sama eilen, tänään ja ikuisesti. Odota parannustasi lukiessasi.
Tästä kirjasta luet uskomattomia todistuksia, jotka heti lisäävät uskoasi Jumalaan, Hänen rajattomiin kykyihinsä ja haluunsa auttaa jopa huonoimmissa tilanteissa. Esimerkiksi, Jumala parantaa edelleen parantumattomia ja kuolemaan johtavia sairauksia. Hän herättää ihmisiä edelleen kuolleista. Oletko lukenut miehestä, joka heräsi kuolleista oltuaan kaksi päivää ruumishuoneella? Jos Jumala pystyy tekemään näin, miksi luulet, ettei mitään voida tehdä sinun tilanteellesi? Tässä kirjassa on mukana monia muita uskomattomia todistuksia.
Tässä kirjassa on kymmenen voimakasta ja valaisevaa kappaletta: Kaikki asiat ovat mahdollisia, Parannus on oikeutesi, Sairauden alkuperä, Jumalan sana, Jeesuksen nimi, Pyhä Henki, Uskon voima, Parannuksesi pitäminen.
Opit myös, mitä rooleja on rukouksella, voiteluöljyllä, kättenpäällepanemisella, myötätunnolla (rakkaudella), tottelulla, enkeleillä, ylistyksellä ja palvonnalla, jne. on tehtävässäsi saada ja pitää parannuksesi. Tämän kirjan tarkoituksena on antaa sinulle parannusta lukiessasi, ja se on hyvin käytännöllinen.
Ota parannuksesi vastaan