Η Ψυχολογία Της Ευτυχίας.

ebook Τώρα Ο Δρόμος Είναι Ανοικτός Σε Όλους.

By Juan Moisés De La Serna

cover image of Η Ψυχολογία Της Ευτυχίας.

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyApponDevice.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
Μιλάς για την ευτυχία και την κάνεις με την ψευδαίσθηση του στόχου ζωής κάτι το πολύ επιθυμητό και ταυτόχρονα εφήμερο, τουλάχιστον όταν σκέφτεσαι την εξιδανικευμένη ευτυχία που ξεπουλιέται μέσω του εμπορίου, της τηλεόρασης ή του ραδιοφώνου, ωστόσο η ευτυχία είναι κάτι παραπάνω από το να αγγίξεις τον επιθυμητό στόχοˑ είναι μια καθημερινή εργασία για να διατηρήσεις αυτή την κατάσταση, ειδάλλως σε τι εξυπηρετεί να αγγίξεις την ευτυχία εάν ύστερα χαθεί;
Σε αυτό το βιβλίο θα παρουσιαστούν οι πιο πρόσφατες έρευνες σχετικά με την ευτυχία, τι είναι και πως επιτυγχάνεται, αυτό που συμβαίνει όταν δεν κατακτιέται και όταν εμφανίζονται τα εμπόδια, οι φραγμοί για να αποκτηθεί. Όλο παρουσιασμένο με τρόπο καθαρό και απλό για να προσφέρει μια εμπειρία που εμπλουτίζει και μπορεί να βοηθήσει στην προσωπική αναζήτηση της επίτευξης της ευτυχίας: της πραγματικής, της δυνητικής και της εφικτής και περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ανθεκτικής.
PUBLISHER: TEKTIME
Η Ψυχολογία Της Ευτυχίας.