O data pentru totdeauna

ebook Blue Moon

By Sarah Dessen

cover image of O data pentru totdeauna

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Louna, fiica celebrei organizatoare de nunţi Natalie Barrett, a fost martoră la tot felul de evenimente: nuntă pe plajă, în clădiri monument istoric, în hoteluri elegante sau în cluburi. Poate de aceea este atât de cinică în privinţa finalurilor fericite, mai ales fiindcă prima ei dragoste s-a sfârşit tragic. Atunci cînd Louna îl întâlneşte pe Ambrose, care schimbă iubitele ca pe şosete şi nu pare să aibă nici o grijă pe lume, nu-l prea bagă în seamă. Dar băiatul nu se lasă descurajat, mai ales acum că a întâlnit-o pe singura fată a cărei părere contează cu adevărat. Fanii scriitoarei Sarah Dessen se vor bucura să citească această poveste de dragoste tandră, spusă cu umor şi duioşie, al cărei final reprezintă mult mai mult decât un happy end.

„Oare mai există cineva care să scrie atât de convingător despre problemele tinerilor ca Dessen? Sinceră să fiu, mă îndoiesc."
Jodi Picoult

„Sarah Dessen este un fel de star rock printre scriitorii de ficțiune pentru tineri. Romanele ei, care despre maturizare și primii pași în viața de adult, cercetează cu căldură, umor și speranță experiențele prin care trec adolescenții."
Los Angeles Times

O data pentru totdeauna